به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه السادات حسینی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه بانوان استان کرمان به اهمیت خانواده در جامعه اشاره کرد و بیان داشت: سال ۹۷ شعار و پایه نظام خانواده بود و محور اصلی آن مادر است و خط اصلی تربیت خانواده بر عهده مادر است که اگر مادر دچار سقوط شود قطعاً خانواده هم سقوط میکند.
وی افزود: نظام دوم، نظام آموزشی است که محور اصلی آن معلم میباشد که اگر معلم سقوط کند و دچار تزلزل شود قطعاً به دانشآموز و در نتیجه به بنیان خانواده آسیب وارد میشود.
مسئول امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: نظام سوم نظام جامعه است؛ محور جامعه، الگوها هستند که جامعه را میسازند و مهمترین رکن جامعه نظام خانواده است که جامعه را تشکیل میدهد.
حسینی بیان کرد: ما در این طرح سعی کردیم که شیوهنامه متمرکز بر رویکرد تحکیم بنیان خانواده باشد چون اگر خانواده از تهدیدها حفظ شود قطعاً جامعه خوب و ایدهآلی خواهیم داشت.
مسئول امور بانوان و خانواده استانداری کرمان ابراز داشت: بیش از ۱۰ جلسه در سال گذشته برگزار و طرح حمایت روانشناختی، آموزشی و اشتغال از زنان معتاد و داری آسیب های اجتماعی متعدد تدوین شد. برای ایجاد تعامل بیشتر بین منابع انسانی و مالی این ستاد کار خود را آغاز کرد و خروجی آن شیوه نامه شد که در این شیوه نامه ضرورت، هدف و مهارتهای مورد نیاز خود را تبیین کرده است.
وی افزود: درهمه جلسات ما آموزش مهمترین شاه کلید تحکیم خانواده است که امیدوارم بتوانیم با کمک دستگاههای ذیربط در سال جاری تحکیم خانواده را مد نظر بگیرید.
حسینی یادآور شد: ۱۳ عضو در ستاد ساماندهی داشتیم که خروجی آن برای ۱۸ هزار دانشآموز رقم خورد که قرار است این طرح به صورت ملی پذیرفته شود.
وی گفت: ما ساماندهی آموزشی را مد نظر داشتیم اما افرادی در سطح شهر آموزشهایی با تعرفهها و هزینههای بالا اجرا میکردند که مورد تأیید اساتید روانشناسی نبودند لذا ما برای تسهیلگری و کمک به سطح آموزشها در استان افرادی معرفی کردیم و جلسه تشکیل دادیم که در این جلسه از همه سازمانها نمایندگانی وجود داشت که با نظر آنها شیوه نامه که شامل ۱۲ بند بود تبیین شد.
مسئول امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با اشاره به طرح ریحان گفت: دومین موضوع مهم درمانی طرح ریحان است لذا در سال ۹۵ در جهت جلوگیری از آسیبهای اجتماعی زنان معتاد طرحی با رویکرد درمان آموزش و اشتغال تعریف شد ولی متأسفانه ایجاد مراکز ترک اجباری ماده ۱۶ به دلایلی تعطیل شد و طرحی تعریف شد برای زنانی که اعتیاد دارند و آسیبهای متعدد دارند و بی سرپناه هستند لذا برای اینکه جلوی آسیبهای اجتماعی را بگیریم نیاز است از این طرح حمایت شود.
وی بیان داشت: با همکاری شورای مبارزه با مواد مخدر، سازمان بهزیستی و آموزش و پرورش شیوه درمانی برای بانوان تعیین شده که امیدواریم به عنوان الگو برای سایرین باشد.
حسینی ادامه داد: این طرح میتواند پاسخگوی معضلاتی که در جامعه با آن مواجه هستیم باشد.
نظر شما